Nakon skoro dvije decenije uspješnog poslovanja, kompanija Luxor je na novoj lokacji u Nikšiću, otvorila renomirani butik City Moda, sa potpunijom ponudom i novim brendovima.

U ulici Narodnih heroja, na oko 250 metara kvadratnih prostora, nalazi se baš sve što vam je potrebno za savršen izgled. Uz toplu dobrodošlicu i u prijatnom ambijentu uređenom po ideji arhitekte Miljana Jokovića, vaš šoping neće biti obaveza već jedno prijatno i nezaboravno iskustvo. U odabiru savršenih modela odjeće, obuće i aksesoara svjetski poznatih brendova poput Emporio Armani-a, Armani Excange-a, Furla, Coccinelle, Cavalli Class-a i mnogih drugih, pomoći će vam ljubazno i profesionalno osoblje sa dugogodišnjim radnim iskustvom i istančanim ukusom za stil.U ulici Narodnih heroja, na oko 250 metara kvadratnih prostora, nalazi se baš sve što vam je potrebno za savršen izgled. Uz toplu dobrodošlicu i u prijatnom ambijentu uređenom po ideji arhitekte Miljana Jokovića, vaš šoping neće biti obaveza već jedno prijatno i nezaboravno iskustvo. U odabiru savršenih modela odjeće, obuće i aksesoara svjetski poznatih brendova poput Emporio Armani-a, Armani Excange-a, Furla, Coccinelle, Cavalli Class-a i mnogih drugih, pomoći će vam ljubazno i profesionalno osoblje sa dugogodišnjim radnim iskustvom i istančanim ukusom za stil.

Osluškujući potrebe žena svih generacija, novi City Moda butik će u potpunosti odgovoriti svim vašim zahtjevima i baš kao i prethodnih godina, biće vam vjerni partner u stilu.